#SuperUrok2021 #STEAM АБСТРАКЦІОНІЗМ з легкістю та користю.

             #SuperUrok2021 #STEAM АБСТРАКЦІОНІЗМ з легкістю та користю.
          Вас вітає команда «Агенція «Арт-хвиля» Української загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Селидівської міської ради. Представляємо на ваш розсуд наш проєкт «Абстракціонізм з легкістю та користю».
         Ми об’єдналися навколо цієї теми задля досягнення мети:  узагальнити та систематизувати знання про абстракціонізм, удосконалити навички малювання в стилі абстракціонізм через техніку малювання ебру, формувати навички застосування одержаних знань для втілення їх в розробку та проєктування ексклюзивних речей та довести, що це легко та корисно.
        Проєкт об’єднав  нас з сіма  предметами : мистецтво, біологію, хімію, фізику, математику, технологію, психологію.Виявилося,що,коли малюєш можна узнати багато цікавих та корисних речей: абстракцію малювати можна на воді, розчин для води виробляється з екстракту гевеї, гевея - це рід вічнозелених дерев з сімейства молочайних,найкраща каучуконосна рослина в світі, яка використовується в скульптурі, декоративно-прикладному мистецтві, архітектурі і при виготовленні меблів, що каучук (латекс) дуже широко використовується в текстильній промисловості, фахівці технологи і хіміки виділяють цілий ряд властивостей латексів, завдяки яким рідина для малювання ебру дозволяє загущатися воді, щоб краплі фарби не перемішувалися між собою і не осідали на дні, а саме це впливає на якість фарбування, з малюванням можливо експерементувати ( малювати на папері та тканині), а ще виготовляти ексклюзивні речі і отримувати від цього велике задоволення. Ми готові ділитися своїми здобутками!



 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Wordwall - простий спосіб для створення власних навчальних ресурсів.

Майстер-клас. "Декоративне панно "Кленовий листочок" в техниці стрінг-арт"

Інноваційні аспекти викладання предметів технологічної галузі в контексті Концепції "Нова українська школа".