STORYJUMPER – конструктор інтерактивної книги для учнівських проєктів.

Веб-сервіс StoryJumper або Slidestory - це дуже зручний інструмент, який допоможе вашим здобувачам освіти створювати багатосторінкові ілюстровані інтерактивні книги. Відмінно підходить для вчителів, дітей, і батьків! Здобувачі освіти можуть писати та ілюструвати свої проєкти завдяки набору зрозумілих вбудованих інструментів.

Адреса сервісу: https://www.storyjumper.com

             StoryJumper - електронний ресурс, який надає можливість не лише привернути увагу дітей до вивчення матеріалу, а й самим створити схожі віртуальні книжки з тієї, чи іншої теми, що саме допомагає швидше засвоїти матеріал. На сторінки цифрової книги можна додати різні істоти та предмети, фонові зображення, картинки, завантажені з ПК, і тексти. Для кожної книги можна підібрати обкладинку і скласти невелику аннотацію. Створену книгу можна зберегти на сервісі і роздрукувати. У безкоштовному акаунті можна створити необмежену кількість цифрових книг на основі бібліотеки зображень або завантажених з ПК картинок. В останні часи сервіс став набагато зручнішим і зрозумілішим. В ньому з’явилися опція запису голосу, вставки музичних фрагментів та шумових ефектів. Збільшилася бібліотека зображень та персонажів. Діти можуть створювати свої персонажі із окремих фрагментів. Сервіс дозволяє вчителю створювати класи та супроводжувати творчість дітей. Для цього потрібно створити клас, надати здобувачам освіти сгенерований автоматично логін та пароль класу. Таким чином, вчитель можете створити велику бібліотеку класу. Наявність великої кількості фонів та персонажів дозволяє створювати дітям історії, комікси. Можливо замовити книгу в твердій палітурці, але ця послуга є платною.

          Сервіс можна використовувати для дослідницької та проєктної діяльності школярів. Використовуючи можливості сервісу, здобувачі освіти можуть самостійно оформлювати результати своєї дослідницької діяльності, створювати повідомлення на тему уроку та яскраві цифрові історії. Вчитель за допомогою Storyjumper може створювати незвичайні навчальні матеріали на тему уроку. На уроках трудового навчання технологій дітям можна запропонувати розробку проєкту в StoryJumper поетапно; від організаційно-підготовчого етапу до заключного. Проєкт перетвориться на такий собі сторітелінг (історію), де школярі поступово, від уроку до уроку, будуть фіксувати свої дослідження щодо теми проєкту. Ще один спосіб використання StoryJumper – це можливість ефективно підготуватись до презентації проєкту. Отже,можливість створення інтерактивних книг у таких веб-сервісах, як StoryJumper — це велике місце для творчості дітей.

Пропоную переглянути інтерактивну книгу

учениці 7 класу Аксьонової Еліни

«Проєкт «Я готую бутерброд»











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Wordwall - простий спосіб для створення власних навчальних ресурсів.

Майстер-клас. "Декоративне панно "Кленовий листочок" в техниці стрінг-арт"

Інноваційні аспекти викладання предметів технологічної галузі в контексті Концепції "Нова українська школа".